Torsk svøbt i lufttørret skinke med kryddermarinerede kartofler og salat

Ingredienser

3kg. Torskefilet

4 pk. Lufttørret skinke

6kg. Små kartofler

150 gr. Smør

1 pk. Blandet Knorr krydderi

4 citroner i både til pynt

1 fl. Olivenolie

 

Torsken deles ud på 30 lige store stykker og svøbes ind i skinken.

Torsken lægges i forsmurt fad med olivenolie, og sættes i forvarmet ovn ved 200 grader 15-20 min.

Torsken pyntes med en skive citron inden servering.

 

Kartoflerne koges. Når de er kogt, hældes vandet fra, og smørret kommes i kartoflerne og røres sammen til smørret er smeltet. Knorrkrydderierne blandes i, og det hele røres igen sammen. 

 

Salat

2 salathoveder

10 tomater

6 peberfrugter

3 agurker

1kg. Gulerødder

2 fl. Thousand Island dressing

 

Alle grøntsagerne skæres i passende stykker.

Gulerødderne rives og blandes i.