Tarteletter med rejer, crab fish og asparges i dild

 

Ingredienser 

600g. rejer

600g. crab fish

2 ds. aspargessnitter

100g fedtstof

100g mel

4dl. Aspargesvand fra dåse

Ca. 2dl. Fløde

4dl. Hønseboullion

1 pk hakket dild.

 

Lad rejer, crab fish og asparges dryppe godt af.

Husk at gemme aspargesvandet.

Smelt fedtstoffet i en gryde, tilsæt melet og varm det godt igennem.

Tilsæt aspargesvandet, fløde og boullion og kog saucen igennem under omrøring.

Gem lidt rejer og asparges til pynt.

Tilsæt rejer, asparges og dild.
Varm fyldet godt igennem og smag til med salt og peber.

Fordel fyldet i de lune tarteletter og pynt med rejer, asparges, kaviar og dild.

 

Pynt

3 glas kaviar

1 bundt dild

6 æg