Pandekager med rejer (forret)

 (5 personer)

Dej:

90 g (1½ dl) mel

3 dl mælk

2 æg

½ tsk salt

ca. 25 g margarine til bagning

 

Fyld:

1 løg

15 g margarine

2 spsk mel

2 dl mælk

2 dl fløde

½ tsk sennepspulver

1/4 tsk tørret estragon

200 g rejer

2 hårdkogte æg

50 g revet ost (grana- eller parmesanost)

Salt, peber

 

Pandekagedejen piskes sammen og bages til tynde pandekager. Der bruges ca. ½ dl dej pr. pandekage.

Løget skæres i terninger og svitses i margarinen. Melet drysses over, og der spædes op med mælk og fløde under piskning.

Sennep, estragon og rejer røres i. Æggene hakkes og tilsættes. Fyldet smages til med salt og peber.

Pandekagerne rulles om fyldet og lægges i et ildfast fad. Osten drysses over. Gratineres 15-20 minutter ved 225 grader, til osten er gylden.

 

Tips: Fyldte pandekager kan bages og rettes an i forvejen, lige klar til at stikke i ovnen.

Pandekagerne kan bages og fryses, såvel som de fyldte pandekager kan fryses. Holdbarhed ved   -18 grader er ca. 3 måneder.